[VIDEO] Fasha Sandha Menari Lagu Despacito Dengan Body Figure Yang Pehh ! Merecik !

Mempunyai badan fitness memang sangat pehh terutamanya kaum wanita!! Tapi tahukan anda, kalau nak badan fitness apa yang perlu dibuat? Mereka yang mempunya badan fitness memang telah berusaha untuk melatih badan mereka baru ada body fitness yang mengakumkan. Bady fitness bukan saja nampak lebih cantik, tapi juga akan membantu mengamalkan badan yang sihat. Memulakan fitness program mungkin merupakan salah satu perkara terbaik yang boleh anda lakukan untuk kesihatan anda dan menghasilkan body yang cantik.

Selain itu, fitness program juga dapat membantu anda mengurangkan risiko penyakit kronik, meningkatkan keseimbangan dan koordinasi, membantu menurunkan berat badan – dan bahkan meningkatkan tabiat tidur dan harga diri anda. Anda mungkin sudah ada idea betapa fitnya badan anda. Tetapi menilai dan ukur fitness skor dan berbanding dengan benchmarks akan memberitahu anda betapa usaha yang anda kena buat untuk mencapai target anda. Ini merupakan permulaan yang sangat penting dan banyak orang tidak buat. Lepas tu baru mulakan fitness program anda mengikut target anda.

Ada banyak orang cepat berputus asa dan tidak dapat tahan lama untuk menjalankan fitness program, anda boleh cuba bayangkan dan letak target anda di atas dinding, setiap hari balik rumah tengok target anda, pasti akan merangsang anda untuk terus berusaha. Lihat jer dalam video di bawah, Fasha Sandha menari lagu despacito dengan body fitness yang pehh..! merecikk hawau!
Sila tonton video:

SUMBER

‘NAK GODA SUAMI ORANG KE?’ –AKIBAT TAYANG , FASHA SANDHA DIKRITIK TERUK

Sejak kebelakangan ini, Fasha Sandha sangat aktif dalam bidang lakonannya. Tidak dinafikan, bakatnya dalam bidang lakonan sangat hebat sehingga ramai yang netizen memuji. Apa sahaja watak dimainkan, pasti pelakon ini dapat membawanya dengan baik.

Terbaru, Fasha Sandha memuat naik foto di satu majlis malam berinai. Pakaian Saree nya itu mendapat kritikan teruk netizen. Amboi memang seksi sungguh.
Malam berinai


Fasha Sandha telah memuat naik beberapa foto di majlis malam berinai pelakon Elvina. Dia memakai pakaian agak seksi apabila ruangan dadanya terserlah. Ramai peminat yang meminta agar Fasha memadam post itu kerana dikatakan tidak senonoh.
Sekitar majlis

..

..

Netizen kecam

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*